لیست اختراعات محمد قربانی
اختراع حاضر در زمينه ماشينكاري مي باشد. اين سيستم به منظور خنك كاري كرايوژنيك ابزار برش در فرآيند تراشكاري طراحي شده است. ماشينكاري مواد سخت و استحكام بالا همواره با مشكلات فراواني مواجه بوده است. سختي زياد و استحكام بالا موجب ميگردد تا در فرآيند برش دماي ناحيه برش بشدت افزايش يابد. راه حلي كه براي كنترل دماي ناحيه برش در اين سيستم ماشينكاري انديشيده شده است، استفاده از نيتروژن مايع است. نيتروژن مايع با پايين آوردن دما در ناحيه برش از سايش ابزار جلوگيري مي كند و عمر ابزار مي تواند تا 4 برابر نيز افزايش يابد. همچنين مشكلات مربوط به افزايش دما و كاهش دقت ابعادي نيز كاهش خواهد يافت.
طبق بررسي هاي به عمل آمده و در گير بودن مشاغل مخترعين با مقوله ي جت هيتر ها و ضرر هاي جبران ناپذيري كه جت هيتر ها در كسب و كارشان وارد كرده اند - اختراع فوق طراحي كرديد . اختراع از سه بخش تشكيل شده است – برد مادر كه بر روي جت هيتر نصب است . برد گيرنده و كنترلر كه وظيفه ي اصلي را بر عهده دارد و برد فرستنده . برد فرستنده كه ميتواند اطلاعات 4 عدد سنسور دما و رطوبت و دو عدد سنسور گاز هايي مثل متان -دي اكسيد كربن و گازهاي قابل اشتعال را گرفته و با استفاده از ماژول فرستنده با برد بيش از 250 متر ارسال نمايد . برد گيرنده اطلاعات ارسال شده از فرستنده را دريافت كرده و بر اساس برنامه اي كه از قبل توسط كاربر به آن داده شده است عكس العمل نشان ميدهد . يعني اگر مقدار گازهاي آلاينده ي هدف در محيط زياد باشد جت هيتر خاموش ميگردد و آلارم داده ميشود . اگر دما بالا يا پايين باشد جت هيتر بنا به فرامين دريافتي از قبل در حالت هاي مختلف خود قرار ميگيرد و همچنين جت هيتر عليرغم هيتر بودن ميتواند به عنوان يك فن بزرگ نيز به كار گرفته شود . يعني اگر نياز باشد گازهاي آلاينده از محيط خارج شوند يا دما از مقدار مجاز خود بالاتر رود جت هيتر به صورت اتوماتيك اين عمل را انجام خواهد داد . همچنين بر روي دستگاه نمايشگر lcd موجود است كه شرايط محيطي از جمله دما – رطوبت و در مقدار گازهاي مختلف را نشان داده و همچنين حالات جت هيتر را با نشان داد وضعيت رله هاي دستگاه از طريق led ها به كاربر نشان ميدهد . و همچنين دستگاه اطلاعات دريافتي از سنسور ها و وضعيت جت هيتر را به صورت متداول بر روي كارت حافظه ذخيره ميكند كه در صورت نياز بتوان به ان رجوع كرد و در صورت نياز مانند ايجاد هر گونه ايراد در سالن به گزارشات تخصصي تخصصي ان رجوع كرد – مانند وقتي نياز باشد گزارشات به مسئولين بيمه يا آتش نشاني داده شود .
امروزه با توجه به مشخص شدن اثرات سو مصرف مواد غذايي سنتزي و همچنين باقيمانده مواد شيميايي موجود در مواد غذايي و محصولات كشاورزي، گرايش عمومي به مصرف محصولاتي كه به روشهاي ايمن و بدون استفاده از مواد سنتزي شيميايي، فراوري شده باشند، افزايش يافته است. حلالهاي مورد استفاده كه در حال حاضر براي استخراج تركيبات مختلف از منابع، كاربرد دارد عموما داراي ماهيت شيميايي بوده كه اثرات منفي آنها بر روي مصرف كنندگان محرز شده است. زمانهاي مورد نياز جهت استخراج تركيبات مختلف، از تركيبات بيولوژيك و زيستي گرفته تا مواد معدني موجود در كانيها، در روشهاي سنتي استخراج مانند خيساندن، حدودا 16 ساعت بوده و تا 48 ساعت و در مواردي بيشتر نيز ممكن است ادامه يابد كه اين موضوع موجب افزايش هزينههاي توليد و كاهش راندمان و افزايش نيروي اپراتوري ميگردد. حال با توجه به توضيحات فوق، استفاده از تكنولوژياي كه در آن با توجه به محدوديتهاي فني، ايرادات مطرح شده مرتفع گرديده و يا اثرات سو آنها كاهش يابد بسيار ضروري ميباشد. از طرفي تلفيق تكنولوژيهاي پيشرفته با يكديگر علاوه بر افزايش كارايي ايجاد شده نسبت به حالتي كه اين تكنولوژيها به صورت جداگانه استفاده شوند، به افزايش نقاط قوت استفاده از آنها منجر ميشود. از اينرو دستگاه استخراج مادون بحراني آب فشار بالا به منظور استخراج تركيبات مختلف از منابع اوليه، با سيستمهاي ايجاد امواج التراسوند تلفيق، طراحي و ساخته شد.
دستگاه تمام اتوماتيك آبگير گريز از مركز، مدل چهارلوله اي يكي از راهكارهاي كه مي تواند خشك كردن فرشها را در كمترين زمان و يا بيشترين كميت و بالاترين كيفيت انجام دهد و همچنين باعث كاهش حداكثر صدمات جاني و مالي بشود، كنار گذاشتن روشهاي سنتي و دست و پاگير و استفاده از تكنولوزي هاي روز و دستگاه هاي آبگير گريز از مركز مي باشد. اين دستگاه تشكيل شده است از چهار محفظه توري مشبك از جنس استيل كه به يك شفتي متصل شده اند كه اين شفت با توجه به الكتروموتور مناسب و به كارگيري پولي هاي حساب شده و استفاده از سيستم كنترل دور موتور (اينورتر) داراي سرعت محاسبه شده مي باشد تا فرشها هم خوب آبگيري شده و هم كمترين لرزش در دستگاه ايجاد شود. در اين دستگاه تمامي قسمتهاي محرك به صورت برقي بوده تا بيشترين بازده را به عمل آورد.
يكي از راهكارهايي كه مي تواند شستشوي فرش ها را در كمترين زمان و با بالاترين كيفيت انجام دهد و همچنين باعث كاهش حداكثر صدمات جاني و مالي بشود كنار گذاشتن روش هاي سنتي و دست و پاگير و استفاده از تكنولوزي روز و دستگاه هاي تمام اتوماتيك قاليشويي مي باشد اين دستگاه تشكيل شده است از يك سيستم انتقال آب و فرچه زني جهت تميز كردن آلودگي هاي سطحي و يك سيستم شلاق زني جهت تميز كردن آلودگي هاي بافت فرش كه حركت اينها مستقل از هم بوده و در جهت هاي دلخواه مي باشد دستگاه بر روي دو ريل موازي هم به طول دلخواه و به فاصله 5/4 متر از هم قرار گرفته و با يك سرعت يكنواخت حركت رفت و برگشتي انجام مي دهد و در 8 دقيقه قابليت شستشوي 5 تخته فرش 12 متري را دارا مي باشد. كنترل تمامي فرامين و حركت ها توسط تابلوي الكتريكي كه بر روي دستگاه نصب شده است بصورت اتوماتيك و يا دستي انجام مي گيرد
از طريق استفاده از شستشو با اتانول 94% در 60 درجه سانتي گراد به مدت 3 ثانيه و تيمار آنزيمي پكتيناز و استخراج توسط حلالهاي هگزان ، استون، اتانول با نسبت 2: 1: 1 و به نست 1: 10 نسبت به ماده خام در دماي 40 درجه سانتي گراد و به مدت 6 ساعت و سپس صابوني كردن اولئورزين به دست آمده توسط پروپيلن گلايكول، هيدروكسيد پتاسيم و آب 70 درجه سانتي گراد مي توان راندمان استخراج ليكوپن راتا 4 برابر روشهاي ذكر شده افزايش داد. كه به اين ترتيب با توجه به ارزشهاي بالاي ليكوپن به عنوان رنگ دهنده و آنتي اكسيدان در صنايع غذايي و دارويي، و توجه رو به رشد جهاني براي مصرف اين ماده با ارزش طبيعي، مي توان با صرف هزينه هاي بكمتر در مقايسه با استخراج با حلال فوق بحراني،؛ به راندمانهاي بسيار بالاتري در استخراج ليكوپن دست يافت. از طرفي به اين ترتيب ضايعات كارخانجات صنايع تبديلي گوجه فرنگي كه به عنوان خوراك دام و بعضا معضلي در دفع مي باشند. منبع ارزان قيمتي براي استحصال ليكوپن با ارزش اقتصادي بالا مي شوند.
در اين تحقيق به منظور بررسي اثر SiO2 بر مقاومت به خوردگي روي، پوشش هاي گالوانيزه كامپوزيتي Zn-SiO2 به روش غوطه وري گرم در سطح فولاد كم كربن ايجاد و مورد بررسي قرار گرفت. در ابتدا شرايط ايجاد پوشش گالوانيزه مرغوب بر مبناي ايجاد يك پوشش با ضخامت مناسب تعيين و با استفاده از ذرات SiO2 با ابعاد زير 50 ميكرون پوشش هاي گالوانيزه كامپوزيتي تهيه شد. با توجه به عدم غوطه وري ذرات SiO2 در مذاب روي، در مرحله فلاكسينگ ذرات در سطح فولاد قرار داده و سپس گالوانيزاسيون انجام شد. به منظور بررسي رفتار مقاومت به خوردگي پوشش هاي تهيه شده از تكنيك هاي الكتروشيميايي مختلف همچون اندئازه گيري تغييرات پتانسيل نسبت به زمان، پلاريزاسيون آندي و آزمايش پاشش نمك استفاده شد. از ميكروسكوپ الكتروني SEM و ميكروسكوپ نوري جهت بررسي اثر siO2 بر مورفولوژي پوشش گالوانيزه استفاده و اثرات ايجاد شده در ضخامت پوشش مورد بررسي قرار گرفت. با توجه به نتايج حاصل از آزمون پاشش نمك پوشش تهيه شده از محلول فلاكس حاوي 0/1 درصد SiO2 در مقايسه با نمونه شاهد به اندازه تقريبا 85 درصد كاهش در سرعت خوردگي داشته است. با توجه به نتنايج حاصل از اين تحقيق و ديگر تحقيقات مشابه انجام شده، كاهش ضخامت پوشش به اندازه 34 درصد و افزايش فشردگي پوشش گالوانيزه از مهمترين نتايج حضور ذرات siO2 در پوشش مي باشد كه باعث افزايش مقاومت به خوردگي پوشش شده است.
ايجاد لايه هاي نازك دي اكسيد تيتانيم اصلاح شده به وسيله پالاديم به روش سل -ژل به عنوان فتوكاتاليست شامل مراحل زير مي باشد: *آماده سازي نمونه. * تهيه محلول سل - ژل دي اكسيد تيتانيم حاوي پالاديم. * ايجاد پوشش روي سطح نمونه ها به روش غوطه وري.
موارد یافت شده: 19